مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی

برای شما اطلاعاتی در مورد مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی آماده کرده ام مطالعه فرمایید

مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی

مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی

مجموعه-جزوات-اصول-نگهداری-مواد-غذایی

توضیحات:
خلاصه ای از نکات برتر و مهم چند جزوه معتبر اساتید برتر دانشگاههای تهران، مشهد، اصفهان و موسسات کنکوری کاشفان علم و پارسه، در قالب فایل pdf تایپ شده در 81 صفحه.

فهرست بندی این فایل شامل:
1- اصول کلی نگهداری مواد غذایی
2- نگهداری مواد غذایی با دمای پایین
-پیشرفتهای اخیر روشهای نگهداری مواد غذایی در سرما
- روشهای مختلف سرد کردن
مواد سرمازا و انواع آن
- نگهداری در اتمسفرهای تغییر یافته و اصلاح شده
- تعرق و اثرات آن
3- نگهداری به روش انجماد
- صدمات انجماد
- تغییرات مواد غذایی حین انجماد
- انواع سیستمهای انجماد
- انواع فریزرهای تماسی
- انواع فریزرهای با دمای بسیار پایین
- انجماد زدایی
- انواع قهوه ای شدن
4- نگهداری مواد غذایی با حرارت
- پخت
- بلانچینگ
- پاستوریزاسیون
- انواع سیستمهای پاستوریزاسیون
- استریلیزاسیون
-روشهای استریلیزاسیون
- طبقه بندی میکروارگانیسمها و مقاومت حرارتی آنها
- سرعت انتقال حرارت به داخل مواد غذایی
5- تبخیر
- تاثیر تبخیر بر مواد غذایی
- طبقه بندی انواع اواپراتورها
6- نگهداری مواد غذایی با کمک افزودنی
- مواد نگهدارنده شیمیایی
- انواع نگهدارنده مواد غذایی
6- تغلیظ
- تغلیظ و مزایای آن
- فاکتورهای مهم انتخاب اواپراتورها
- پدیده inversion
7- نگهداری به روش خشک کردن
- مکانیزم خشک کردن
- انواع خشک کنها
- تفاوتهای انواع خشک کنها
- تاثیر خشک کردن بر مواد غذایی
8- نگهداری به روش تخمیر
- طبقه بندی میکروارگانیسمها بر اساس تخمیر
- آنزیمهای مورد استفاده در تخمیر
- محصولات مهم تخمیر
- فرآورده های تخمیر
- انواع تخمیر
9- نگهداری با روش پرتودهی
10- نگهداری با مایکروویو - دود دادن
...
...
دانلود فایل

دسته بندی و تگ

  • دسته بندی : صنایع غذایی
  • تگ : مجموعه جزوات اصول نگهداری مواد غذایی,جزوه اصول نگهداری مواد غذایی,pdf جزوه اصول نگهداری,دانلود جزوه اصول نگهداری,دانلود جزوه,خلاصه جزوه,فرافایل

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک فرمایید